joi, 28 mai 2020

Despre traperi

In urma cu vreo 4-5 ani aparea in Rromania un gen de "muzica" numit Trap.
Prima oara am auzit de Satra Benz ( un boy band format din mai multi cimpanzei care tipau in microfon de adidasi, pizde, pesti si firme.)
Nu i-am bagat in seama. 

Intre timp, oriunde te duci vezi cate un pitigoi imbracat in haine supradimensionate pe care scrie mare, sa se vada si din Google Maps, firma scumpa de unde sunt procurate. 
Si ma gandeam :
- Ba da, limbistii astia mici asculta doar Satra Benz sau mai sunt si alte ipochimene care sa produca zgomot pentru ei ?

Se pare ca mai sunt "cacalau" . 
Nane( omul care la 28 de ani are nume de jucarie pentru copii), Amuly(un copil fara nici un talent), Azteca, Lino Golden( copilul din flori de mac a lui Velea), Abi Talent si multi altii . 

E plin de ei peste tot si parca se incurajeaza unul pe altul sa fie cat mai prosti si cat mai incapabili si le iese de minune . 

Romania si trapul ei

Trapul nu e o inventie romaneasca, asa cum nu e nici sarmaua,halvaua sau altele, dar trapul romanesc se diferentiaza prin ceva anume fata de cel din occident si anume :

E cantat de saraci cu impresii pentru saraci cu impresii.

Faptul ca iti strangi bani cate 3 luni ca sa iti iei un tricoul sa te "flexezi" in el prin clipuri nu te face baiat cu bani si acelasi lucru se aplica si pentru fani. 

Nu cred ca exista un fan trap,in romania, care sa spuna "Ba astea sunt luate de mine din banii pe care i-am combinat eu prin cartier( ca munca e rusinoasa in lumea lor) . 
Nu exista !
Toate sunt luate de bunici, matusi, mame doar ei stiu cum . Cred ca d'aia rupe Provident in ultimii ani in Romania. 

In orice caz Trapul romanesc este simplu si se practica in cativa pasi si mai simpli:
1 Se ia una bucata copil neiubit de nimeni in trecut 
2 Se duce la sala
3 Se arunca niste haine mai de doamne ajuta pe el, dar obligatoriu este ca ele sa fie cat mai stridente si stralucitoare sau cat mai negre. Nimic sa nu fie casual.
4 Se adauga AutoTune pana cand da faliment programul
5 Se pun in piesa urmatoarele cuvinte si expresii:
- Eu am bani                - 
- Eu bag boabe
-Eu am masini 
-Eu am haine
-Pizda, pula , zdreanta, droguri
- (Obligatoriu) femeia ta ma vrea pe mine .
-Cateva tipete sau ragaituri ( sunetele alea lalaite pe auto tune ), nume de designeri, masini, bijuterii si destinatii de lux si gata ! Ai o "melodie" trap.

Asa au facut Nanelu si KilaFonic . Niste tineri promitatori, fosti boschetari drogati, au spus ca vor sa isi de paseasca conditia de boschetari drogati, asa ca s-au facut traperi si au ramas drogati . Un prim salt .

Acum ii vezi pe tik tok, pe insta, pe facebook cum fac live-uri mai rau decat domnisoarele din Loft. 

Orice fac trebuie sa stie toti, orice spun ramane piatra de temelie pentru proaspetii absolventi de clasa a 7-a care le sunt fani. 
Am vazut un tik tok a lu' Nane in care era intr-un avion si o intreaba pe insotitoarea de zbor:
"Se fumeaza joint aici ?" (in primul rand nu jointul e problema, ci continutul si anume marijuana, dar cum n-ai fost la viata ta cu avionul, ci doar cu caruta prin Orsova, n-ai cum sa stii.)
Femeia s-a uitat la el cu mila si i-a spus ca nu . 
Atat .
Asta a fost videoclipul . Asta a vrut sa arate ala care in urma cu 10 12 ani behaia pe net in piese compuse pe WC ca el nu lasa strada, tinea partea hotilor si asa mai departe. 
Ei bine, a lasat strada, a lasat realitatea, a lasat tot pentru a se putea duce sa satisfaca o generatie care poseda intelect, dar nu ii duce capul ce sa faca cu el . 

Exemple sunt multe, mult prea multe din pacate, dar lectia este una :

Tati, un om care poarta haine de firma nu isi cumpara haine pe care brandul apare precum o stampila.
Oricat de originala ar fi haina aia, cand semnul brandului e aproape cat haina, se vede ca esti sarac si ca vrei sa te creada lumea ca ai haine de firma.

Vii aici si canti de droguri de parca nu a mai auzit lumea de droguri, canti de pizde de parca nu ai mai vazut pizda toata viata ta pana acum, zici de bani, dar aia din clip nu sunt banii tai si masina este imprumutata .

Fiecare generatie, si a mea, a avut o moda care pentru predecesori era groteasca, dar generatia trap este altceva.

Pai tu nu ai combinat ceva in viata ta, nu ai produs un ban in viata ta si tot ce ai e de la ai tai, dar te comporti de parca in fiecare zi dai tun dupa tun ca Salam.
Da, probabil ati dat tun in portofelul mamichii, dar mai mult... nu cred.

Si pana la urma, sa dai 2000 de lei pe niste adidasi cu care o sa calci negresit in cacat atunci cand o sa iesi rupt de beat si de "pastilat" din clubul ala il care daca iti aduci 2 prieteni primesti o sticla de bere gratis ...sa fim seriosi. 

Cat despre "artisti" ?
Timpul le rezolva pe toate si toti astia care au lacrimi in coltul ochilor sau al gurii ( depinde de caz ca mai sunt si fete ) o sa ii vad la 40 frustrati ca arata ca 1.01 Dalmatieni . ( PE CANTAR ! )


Dani, Teo si romanii

“Un bun crestin traieste modest pentru ca fericirea adevarata il asteapta in ceruri”.

Cam asta ar fi invatatura de baza pe care o primesti ca discipol sau enorias, insa daca iti iei putin mana de la ochi, deschizi ochii si te uiti in jur, iti dai seama ca exact cei care spun asta nu se tin de invataturile lor .

Subiectul Biserica si avutiile ei este deja fumat si cred ca s-au scris articole despre el cat sa se alcatuiasca inca vreo 10 15 Biblii, deci incerc sa evit,pe cat posibil, subiectul asta, dar totusi…

Dani si capriciile lui


Dai un ban,dar iei ceva frumos” spunea Danutul in urma cu cativa anisori in timp ce sorbea din priviri un Mercedes.

De atunci a mai achizitionat un clopot care costa cat un apartament, a bagat cateva zeci de milioane intr-o casuta in copac, care face Casa Poporului sa para un butic de cartier, un lantisor, doua, trei care impreuna cantaresc cat o baba d’aia de se taraste de cate 15 ori prin curtea Bisericii etc.

Astea sunt doar cateva, in total averea totala BOR ( Biserica Ortodoxa Romana ) este de peste 3 miliarde de euro neimpozitati. Bine asta e averea declarata, ce o mai fi si pe numele neamurilor si prietenilor ...

Danutul acesta este un personaj pe cat de sters pe atat de acid. Avand o privire de zici ca e agent dublu, se vede clar ca placerea lui principala nu are nici o legatura cu spiritualitatea si pe deasupra mai are uneori si gesturi de copil rasfatat: daca ii spune cineva ca ceva anume nu se poate, sare imediat si spune :

“Aici e Biserica, e casa Domnului, nimeni nu comanda in casa Domnului”! ---se pare ca el poate.

Un om care militeaza pentru familia traditionala si care cand vine vorba de pornografie infantila sau acte sexuale cu minori care se intampla bine merci prin toate colturile de biserica ale tarii tace sau chiar ne acuza ca ne bagam in “treburile bisericii”

Pai daca sa futi copii tine de treburile bisericii…

Daca un om normal (fara pile spirituale) face sex (chiar si cu voia minorului) primeste ani grei de puscarie si acolo primeste pula cat sa tina minte tot restul vietii lui mizerabile.

Un preot daca fute 1 2 3 4 5 10 minori ce pateste ?

E mutat la alta biserica …

Combinatie !


Carantina, Pandemia si Bisericutele


Cand a venit pandemia in Romanica noi eram prea ocupati sa ne facem cruci, sa cumparam drojdie, hartie si sa batem “chineji” .

Asa ca nici nu trebuie sa fie cu mirare ce se intampla in momentul de fata aici . Avand in vedere ca oamenii au fost mereu mai preocupati de unde se ingroapa in loc sa se preocupe unde se trateaza si cu ce, este evident faptul ca mai mult de jumatate din populime considera Biserica ultima sansa .

Lucru de inteles, avand in vedere ca preferam sa ne tratam acasa, decat sa riscam sa murim de septicemie in spitale ( cand noi am intrat acolo din cauza unei gripe).

Ma rog, in cele din urma a reusit Danutul sa inteleaga faptul ca indiferent cate gropi are el, nu poate scoate 100% profit daca vin cate 500 de morti pe zi si trebuie sa ii ingropi mai multi deodata .

Daaaar stai !

Ca pe undeva prin Constanta, un batranel aproape senil a decis ca el nu e ca toti ceilalti barbosi si a spus ca la el in biserica totul va decurge “normal”. Va impartasi cu aceiasi lingurita,va face slujbe in continuare si chiar a spus ca va fi un After Party pentru Paste.

A zis Teodosie, asa il chema ma-sa prin 1904 cand era inca mic, ca unii crestini l-au rugat sa mai tina o data slujba de inviere… cam ca vlogarii aia de spun “am primit o gramada de intrebari” ( Coaie, nu te-a rugat nimeni, nu te-a intrebat nimeni ! Te bagi in seama ca Dani in calendar ?)

Nu cred eu ca au venit babili la Teo sa il roage cu lacrimi amare :

- Parintele, mancati-as barba ta, te implor mai fa o data Pastele ca nu am inteles mai nimic din ala de acum cateva saptamani !

Si de parca noaptea mintii nu era destul de intunecata, umbla vorba ca toate chestiile astea pe care le face Teo sunt de fapt niste jocuri de putere . Ca ar vrea, cica, sa ajunga si el Patriarh.

Si vine iarasi intrebarea:

- Sa fii Crestin, nu inseamna ca trebuie sa fi cat mai umil, cat mai modest si sa nu cauti puterea ?

Ba da, dar conteaza cine e subiectul .

Daca esti tu sau eu, niste muritori de rand, se aplica.

Daca esti Popa ? Se discuta …

La cer cu elicopterul

Pe 20 aprilie, IPS Pimen ( un tinerel pe la vreo 90 de ani care se imbolnavise de covid dupa ce a urlat pe la tv si prin comunitate ca boala nu exista si a continuat sa tina slujbe in ciuda recomandarilor medicilor) s-a plimbat cu elicopterul la spital.

Bineinteles ca dupa aproximativ o luna s-a curatat, dar au facut autoritatile noastre ( cu iertare sa imi fie) pe dracu in patru ca sa salveze un Gica Contra de 90 de ani, asta in timp ce altii muuuuult mai tine erau fie refuzati de unele spitale, fie erau pur si simplu plimbati pana se curatau .

Ei bine, daca erai Pimen, nu era chiar asa .

Daca erai Pimen primeai tot ce e mai bun!

Dar cine a fost Pimen ?

Prin 2011-2012 aparea asta : “ Potrivit Decizie CNSAS numarul 3370 din 9 octombrie 2007, Vasile Zainea ( IPS Pimen Zainea ) este acuzat in dosarele SIE 40160 si I 993, iar potrivit celor consemnate in aceste dosare, “a fost utilizat ca informatior de IJ Suceava sub numele conspirativ Sidorovici in perioada 1975-1977”

Si ce l-au mai plans babele prin Suceava, si prin taraaaa ?

Mama, mama !

Deci practic, iei un fost securist care isi turna pana si neamurile si il tratezi cu manusi,il duci cu elicopterul si il ingropi ca un erou ?

CLAR !!!

luni, 25 mai 2020

De ce ai vrea sa locuiesti in Bucuresti ?

Multi oameni isi doresc sa locuiasca in capitala tarii .Fie ca e vorba de Bucuresti, Londra, Paris sau Berlin, toti considera ca in capitala sunt oportunitatile si traiul mai bun.

Oare?

Eu locuiesc in Bucuresti de cand m-am nascut si, nu stiu altii cum sunt, ( ca sa citez din I.Creanga) dar pe mine ma scarbeste ideea de capitala, cel putin in Romania.

Nu imi pot da cu parerea de celalte, dar a noastra e o groapa de gunoi impodobita kitch .

De la curvele si drogatii de la Gara de Nord pana la clanurile de cimpanzei din sectorul 5, parca totul e facut in asa fel incat, daca nu vrei sa pleci din tara, vii in Bucale si iti dai seama ca sa pleci nu e o optiune ci o necesitate. 30 de ani s-au chinuit alesii nostri sa faca in asa fel incat logica unei metropole sa fie paralela cu logica Bucurestiului .


Avem blocuri noi care inspira mai putina incredere decat cele contruite inainte de ‘77.


In ultimii 20 de ani, o gramada de fosti vanzatori de blugi si cafea si-au pus bani deoparte si s-au apucat sa construiasca “complexe rezidentiale” pentru cei tineri care vor sa isi cumpere o locuinta in Bucuresti, doar ca aceste mizerii cu nume pompoase “ Fortuna Residence", "Militari Residence", "Confort Urban” etc, nu sunt deloc in conformitate cu ideea de constructie in secolul 21 . Unele nu au canalizare, altele sunt construite in cateva luni din materiale de cea mai proasta calitate, unele luate pe preturi de nimic de la furnizori ce aveau in plan sa arunce materialele pentru ca fie erau expirate, fie nu mai erau in conformitate cu standardele europene si aproape toate au fost incepute inainte de a se da un verdict cu privire la tipul solului pe care se construieste, ce implica o constructie in zona respectiva sau chiar inainte de a primi aprobare.

Asa ca multi oameni prefera sa stea la etajul 10 al unui bloc construit in ‘60 decat sa isi cumpere un apartament intr-un bloc construit in 2012 din resturi si care nu are canalizare …


Cersetoria din Europa are sediul central aici.


Multi cersetori isi fac training-ul in Bucuresti inainte sa plece in afara pentru ca supervisorii lor sa fie cat mai aproape de ei si sa isi dea seama care e mai bun pentru ce. Unii prind mai bine la ideea ca sunt bolnavi, altii orfani si asa mai departe . Sunt si acei cersetori care au reusit in viata si acum sunt independenti, dar din pacate pentru ei in acelasi timp iubesc si jocurile de noroc, asa ca daca vreodata mergi pe la gara de nord si vezi un grup de 7 8 “persoane fara adapost” sa nu te sperii, e doar un simplu turneu de barbut intre cersetori.


Prostitutia din Bucuresti face ca Amsterdam sa para un virgin onanist


Prostitutia este in floare in Bucuresti de cand lumea si pamantul . Bineinteles ca trimitem la export destul, dar fiti fara grija pentru ca nu ramanem fara .

In mare parte e cam la fel ca in cazul cersetoriei, cu training-ul aici si apoi livrarea in functie de abilitati in afara, dar un lucru foarte interesant este ca Romanica a adoptat si ideea de prostitutie online .

Bineinteles, ma refer la videochat . Multi pesti si-au dresat curvele sa fac videochat si chiar si-au infiintat “legal” saloane de videochat care acum sunt prezentate la TV ca “secretul femeilor independente si pline de bani” .

Deci pentru Gonoree sau Sculament, o seara in Centru sau pe la Gara de Nord( daca esti la buget redus) te rezolva imediat .


Cocalarii sunt peste tot si tot mai multi.

Cocalarii au fost o parte integrata din viata celor care locuiesc in Bucuresti, dar in ultimii ani cocalarii sunt peste tot .

Multi sunt doar copii cu bani de la parinti care sunt relativ inofensivi, dar mai sunt si aceia pentru care marea lor realizare in viata a fost infaptuirea unirii cefei cu umerii .

Acestia din urma sunt o rasa aparte de cocalar . Un cocalar care nu intelege ideea de dialog, care considera ca viata se invarte in jurul lor si pentru care cine nu e de acord cu ei este catalogat drept “Dujman”.

Marea lor majoritate sunt proprietari de curve si cersetori, pasionati si chiar licentiati in camatarie. Ii puteti intalni fie seara prin cluburile detinute de alti cocalari cu ceafa groasa unde isi dau dedicatii si agata Vagineutre( acele femei/fete al caror singur atuu este faptul ca poseda vagin ). fie pe timpul zile in fata caselor de pariuri cu o cafea la 2 lei in mana, fumand dintr-o tigara ( de preferat culoare negru sau albastru ca pentru ei asta inseamna eleganta) discutand cu alti cocalari despre cum sa isi mai bata nevestele, cum sa isi mai bata curvele si cum se gandesc ei sa intre in “afaceri”, totul in timp ce isi fac bilete la “bile” sau se joaca la “aparate”

Foarte violenti si deloc inteligenti, aceste creaturi oribile sunt peste tot, indiferent de sector sau cartier.


Mitul statiei de metrou Drumul Taberei


Multe natiuni sau popoare au mituri despre varcolaci, despre civilizatii antice si asa mai departe. Asa ca automat si Bucurestiul trebuia sa aiba mitul lui .

Si acela este Statia de Metrou Drumul Taberei, care se construieste inca de pe vremea lui Basescu, adica de peste un deceniu .

Aceasta statie de metrou ar trebui sa ne ajute sa ajungem din Militari in Dr Taberei in doar cateva minute, desi linia 41 a lui nenea Ceasca rezolvase problema asta acum vreo 50 de ani, iar in momentul de fata ne ajuta sa prindem acel ultim motiv de a pleca dracu din tara . Nimeni nu stie cum, nimeni nu stie de ce, dar pur si simplu nu se poate face . Pana acum mi-au murit vreo 4-5 prieteni si vreo 3 rude . Sper ca din neamul meu sa apuc macar eu sa vad inaugurarea, dar sunt sceptic.


Masinile sunt obligatorii daca vrei sa respiri aer curat


Desi suna paradoxal, asa e. Pentru aer curat(cat de cat) trebuie sa dai drumul la aerul conditionat. Si cum tramvaiele si autobuzele nu prea detin aer conditionat sau daca detin, angajatii primesc ordine sa faca economie, trebuie deci sa iti iei masina .

Si sunt masini tata...multe !

De la masini de 200 de euro construite in ‘89 pana la masini de 70000 de euro, gasesti in Bucuresti orice model de masina vrei . Desi preferat este Loganul pentru familisti, Renault pentru oamenii care muncesc si Opel sau Volkswagen pentru muritorii de rand, toti bulangii viseaza la un Ursulet sau o Pisicuta.

Niste masini absolut oribile, daca ma intrebi pe mine, vechi de minim 20 de ani si care lasa o dara de fum mai vizibila decat dara de sperma pe care o lasa Bianca Dragusanu cand pleaca din Loft .

99% din posesorii unor astfel de masini ( URS/PISI) au pana in 25 de ani, sunt convinsi ca au intrat intr-un grup exclusivist si deseori formeaza grupuri pe facebook in care isi dau sfaturi si recomandari cu privire la ce sa ii mai faca unei masini care putea fi considerata drept cazan inca de acum 10 ani, ca sa se auda mai bine ( mai tare) sau sa arate mai “sport”.

Bineinteles ca multi isi imbrobodesc masina cu abtipilduri de genul “ SPORT, RACING, BMW CLUB, KILLER” si asa mai departe, dar ei chiar se considera speciali si e bine sa fie lasati in pace sa isi faca damblaua si sa te rogi in fiecare vineri ca in weekend sa faca macar unul sau doi posesori de URS/PISI accident si sa moara, dar asta ramane doar o dorinta sincera .


Politicienii care conduc Bucurestiul sunt niste cretini


Am avut in ultimii 30 de ani parte de conducatori unul si unul in Bucuresti. De la Vanghelie, Piedone,Basescu, Mutu si alti cimpanzei pana la proasta familiei Firea sau femeia care inghite sarme.

Acesti conducatori nu au avut nici o treaba cu realitatea din Bucuresti, mai ales ca multi din cei care conduceau Bucurestiul sau un sector din el NU LOCUIAU ACOLO .

Asa au aparut proiecte care nu aveau nici o legatura cu logica, cum ar fi razboiul lui Basescu cu maidanezii, WC-uri de 12 000 de euro, borduri supraetajate, parcuri deschise pentru a fi inchise si festivaluri sau targuri desfasurate in zone in care oamenii mai aveau putin si isi luau viata din cauza conditiilor de trai .

Bineinteles ca toate proiectele erau date unor companii care fie aveau legatura cu sau erau ale primarilor acelor vremuri si se cautau modalitati de a face bani cat mai multi, dar parca ...totusi.

duminică, 24 mai 2020

Cum sa fii Vlogger

E plina lumea de talente !

Asta ar putea fi cea mai simpla descriere pentru ce se intampla de cativa ani in lume, dar mai ales in Romania .
O multime de soricei crescuti de o generatie de parinti care au considerat ca "al lor e cel mai special" si care le-au bagat de mici in cap ideea ca totul li se cuvine si ca nimic nu e imposibil .

Dar cum e posibil sa canti fara voce ? Cum e posibil sa fi artist cand tu nu cunosti sensul artei ? Cum poti sa spui ca esti special cand faci parte dintr-un trend ?

Ei bine, aici il intalnim pe Alberto sau Abi Talent, asa cum e cunoscut de "fani", care a reusit in 2 ani sa ajunga in topurile Romaniei .
Bineinteles ca aici il mai avem si pe Shelly, Dorian *Dinti de cal* Popa si o gramaaaada de pipite care te invata cum sa te machezi, cum sa iti speli ciorapii fara a-i pierde unul de celalalt  si cum sa faci chestii care pentru unii sunt un reflex.
Acesti reprezentanti ai noii generatii sunt mai mult sau mai putin responsabili de succesul lor .
De ce ?
Pentru ca succesul lor nu se bazeaza pe calitatea materialului ci pe cantitatea oamenilor care se uita la ei indiferent de motiv. 

Sunt intr-adevar si oameni care ii considera semi-zei pe acesti cimpanzei "Johnule", dar in general ajung sa fie cunoscuti pentru prima oara doar drept "panarama aia de om de pe YouTube/Instragram care face o gramada de bani si mai e si prost de bubuie". 

Dar cum ?
YouTube vinde view-uri pentru ca te ajuta sa intri in trending, Instagram la fel, Facebook are oferta de  subscriberi fictivi pentru pagina ta. 

Practic, daca ma-ta sau tac-tu au vreo 500 de lei sa iti dea, poti sa devii vlogger in cateva saptamani .
Pasul 1

Iti faci un cont de YouTube si faci videoclipuri care nu au nici o valoare intelectuala sau spirituala, in care le spui viitorilor fani ce ti-ai cumparat, ce ai primit, ce parere ai tu despre cutare sau cutarica .

Pasul 2

Iti faci pagina de facebook si dau vreo 2/300 de lei pentru 2500 de abonati fictivi . Abonatii astia fictiv vor convinge oamenii reali ca esti apreciat si ca esti demn de urmarit . 

Pasul 3

Renunti la orice inseamna demnitate, caracter sau ideologie de viata si incepi sa fi cat se poate de prost ( Unii au talentul asta innascut ).

Doar atat ?

Cam da... Pentru ca traim intr-o vreme in care nimic nu merita incercat daca nu are recenzii pozitive si chiar daca un om se uita la tine o data si spune ca esti prost, stai linistit ca intr-o discutie pe afara sau la munca, daca ai fost destul de prost, o sa se aduca vorba despre tine si o sa fi cautat din nou pe net pentru a putea fi prezentat ca un subiect de discutie ( chiar daca pe o tema ce unii o consideram negativa cum ar fi prostia) . Astfel cu ajutorul unui om care te-a vazut la oha pe WC ajungi sa criticat de zeci, sute de oameni cunoscuti de acesta . Vei avea o multime de oameni care te vor critica si vor face misto de tine, dar nu uita:
Pentru a te critica, trebuie sa te vada si pe tine asta te intereseaza. 

Calitatea nu se vinde

Din toti acesti Vloggeri, cati sunt de calitate ?

Prea putini. Dorian si-a facut vila cu banii pe care i-a facut din filmuletele in care spunea ca isi face vila .
Abi a devenit celebru dupa ce a scos niste piese in care se lauda ca are bani si ca nu are scoala.
Shelly a devenit celebru facand provocari si vorbind despre subiecte absolut random .

Lista continua...

Nu o sa vezi multi precum Zaiafet sau Atentie Cad Mere pe net. Acestia au niste subiecte prea putin cautate de oameni in prezent . 

Spre exemplu:
Cati vor sa vada un documentar de 2 ore despre Adevarurile Revolutiei ?
Nu prea multi ...
Cati vor sa vada un videoclip de 3 minute in care Dorian isi numara caramizile la casa afisand un zambet tamp pe fata ?
Destui.
Cati vor sa vada un copil incult care injura pe toata lumea si sufera de el ?
TOTI !!!

Cam asta e secretul .

Nu trebuie sa te chinui foarte tare, trebuie doar sa fi prost si sa zambesti la camera. 


PS ( Post Scriptum) 

Mai sunt si acei dinozauri care au devenit acum "vlogari" si pe care ii cunoastem deja de ceva ani, cum ar fi : (sunet de tobe )

Alexa Velea - Baiatul acesta nu a avut nici un talent in tinerete, adica se mai indoia pe piesele scoase de La Familia, Connect-R sau SIMPLU, dar fara mare impact. Omul tot ce a stiut o viata intreaga a fost sa traga de fiare si sa cante pe niste note similare celor scoase de cei care au primit o bila de plumb in coaie, dar in acelasi timp sa aiba atitudine de Bad Boy. 
Acum e producator de cacat la Golden Boy ( Nume gasit probabil pe freelancer) si a reusit ( Nimeni nu stie cum ) sa o combine pe Antonia.
Acum se cearta prin piese cu Abi ( Noul Val ) pe niste teme pe care te astepti sa le auzi in scoala generala, cum ar fi Haine, Bani, Corp,Miros etc.
Adica pe Abi il inteleg sau incerc sa o fac pentru ca are nici 20 de ani, dar Alexa ?
Alexa are 30 40 de ani, ar trebui sa se concentreze sa lase ceva in urma daca se considera cu adevarat artist, insa nu poti invata cioara sa latre asa ca el a ramas la stadiul de suport . 
Cand erau SIMPLU, La Familia etc la moda, Alexa era pe langa ei si avea atitudinea care mergea cel mai bine ( aceea de Latino Lover, dar si Ganster *mexican binenteles )
Acum si-a facut o gasca de copii prin care isi traieste visul :

De a fi si el inalt intr-un grup. 

Si cand se mai simte nebagat in seama, mai maraie pe la Abi, mai face cate o manea cu Jador ( alt "vlogar" de calitate, dar pe alta nisa), mai se duce pe la Asia Express si dupa cand iese ca un sobolan din concurs incepe sa critice emisiune .
Alexa Velea este definitia omului care a fost blestemat sa fie mediocru si care nu a fost niciodata in viata lui original . Nu a adus niciodata ceva nou in nici o industrie si nici nu a imbunatatit, din contra, ceva ce era deja creat . Acum pe vlog-ul lui se uita prietenii, oamenii de care am vorbit mai devreme ( aia cu uite-l si pe prostul ala) si inca cativa carora le plac tatuajele si "brandu" lui . Nimeni nu se uita pentru ca vrea sa invete ceva sau pentru gaseste in videoclipurile lui o sursa de inspiratie ...

Ca vreti sa fiti vlogari sau nu,ca va place ce se intampla sau nu, e treaba voastra, dar nu uitati ca sunt unii oameni atat de slabi si curve, ca si-ar vinde familia pentru putina faima si ce consumi azi (chiar daca nu iti place) primesti si maine,dar pe platou de argint . Acelasi cacat,
dar mai stralucitor . 




Candidati puricati (Primaria Sectorului 1)

  D upa articolul "Atentie,se voteaza!", in care am precizat cat este de important sa stii cu cine votezi si daca merita sa votezi...