luni, 25 mai 2020

De ce ai vrea sa locuiesti in Bucuresti ?

Multi oameni isi doresc sa locuiasca in capitala tarii .Fie ca e vorba de Bucuresti, Londra, Paris sau Berlin, toti considera ca in capitala sunt oportunitatile si traiul mai bun.

Oare?

Eu locuiesc in Bucuresti de cand m-am nascut si, nu stiu altii cum sunt, ( ca sa citez din I.Creanga) dar pe mine ma scarbeste ideea de capitala, cel putin in Romania.

Nu imi pot da cu parerea de celalte, dar a noastra e o groapa de gunoi impodobita kitch .

De la curvele si drogatii de la Gara de Nord pana la clanurile de cimpanzei din sectorul 5, parca totul e facut in asa fel incat, daca nu vrei sa pleci din tara, vii in Bucale si iti dai seama ca sa pleci nu e o optiune ci o necesitate. 30 de ani s-au chinuit alesii nostri sa faca in asa fel incat logica unei metropole sa fie paralela cu logica Bucurestiului .


Avem blocuri noi care inspira mai putina incredere decat cele contruite inainte de ‘77.


In ultimii 20 de ani, o gramada de fosti vanzatori de blugi si cafea si-au pus bani deoparte si s-au apucat sa construiasca “complexe rezidentiale” pentru cei tineri care vor sa isi cumpere o locuinta in Bucuresti, doar ca aceste mizerii cu nume pompoase “ Fortuna Residence", "Militari Residence", "Confort Urban” etc, nu sunt deloc in conformitate cu ideea de constructie in secolul 21 . Unele nu au canalizare, altele sunt construite in cateva luni din materiale de cea mai proasta calitate, unele luate pe preturi de nimic de la furnizori ce aveau in plan sa arunce materialele pentru ca fie erau expirate, fie nu mai erau in conformitate cu standardele europene si aproape toate au fost incepute inainte de a se da un verdict cu privire la tipul solului pe care se construieste, ce implica o constructie in zona respectiva sau chiar inainte de a primi aprobare.

Asa ca multi oameni prefera sa stea la etajul 10 al unui bloc construit in ‘60 decat sa isi cumpere un apartament intr-un bloc construit in 2012 din resturi si care nu are canalizare …


Cersetoria din Europa are sediul central aici.


Multi cersetori isi fac training-ul in Bucuresti inainte sa plece in afara pentru ca supervisorii lor sa fie cat mai aproape de ei si sa isi dea seama care e mai bun pentru ce. Unii prind mai bine la ideea ca sunt bolnavi, altii orfani si asa mai departe . Sunt si acei cersetori care au reusit in viata si acum sunt independenti, dar din pacate pentru ei in acelasi timp iubesc si jocurile de noroc, asa ca daca vreodata mergi pe la gara de nord si vezi un grup de 7 8 “persoane fara adapost” sa nu te sperii, e doar un simplu turneu de barbut intre cersetori.


Prostitutia din Bucuresti face ca Amsterdam sa para un virgin onanist


Prostitutia este in floare in Bucuresti de cand lumea si pamantul . Bineinteles ca trimitem la export destul, dar fiti fara grija pentru ca nu ramanem fara .

In mare parte e cam la fel ca in cazul cersetoriei, cu training-ul aici si apoi livrarea in functie de abilitati in afara, dar un lucru foarte interesant este ca Romanica a adoptat si ideea de prostitutie online .

Bineinteles, ma refer la videochat . Multi pesti si-au dresat curvele sa fac videochat si chiar si-au infiintat “legal” saloane de videochat care acum sunt prezentate la TV ca “secretul femeilor independente si pline de bani” .

Deci pentru Gonoree sau Sculament, o seara in Centru sau pe la Gara de Nord( daca esti la buget redus) te rezolva imediat .


Cocalarii sunt peste tot si tot mai multi.

Cocalarii au fost o parte integrata din viata celor care locuiesc in Bucuresti, dar in ultimii ani cocalarii sunt peste tot .

Multi sunt doar copii cu bani de la parinti care sunt relativ inofensivi, dar mai sunt si aceia pentru care marea lor realizare in viata a fost infaptuirea unirii cefei cu umerii .

Acestia din urma sunt o rasa aparte de cocalar . Un cocalar care nu intelege ideea de dialog, care considera ca viata se invarte in jurul lor si pentru care cine nu e de acord cu ei este catalogat drept “Dujman”.

Marea lor majoritate sunt proprietari de curve si cersetori, pasionati si chiar licentiati in camatarie. Ii puteti intalni fie seara prin cluburile detinute de alti cocalari cu ceafa groasa unde isi dau dedicatii si agata Vagineutre( acele femei/fete al caror singur atuu este faptul ca poseda vagin ). fie pe timpul zile in fata caselor de pariuri cu o cafea la 2 lei in mana, fumand dintr-o tigara ( de preferat culoare negru sau albastru ca pentru ei asta inseamna eleganta) discutand cu alti cocalari despre cum sa isi mai bata nevestele, cum sa isi mai bata curvele si cum se gandesc ei sa intre in “afaceri”, totul in timp ce isi fac bilete la “bile” sau se joaca la “aparate”

Foarte violenti si deloc inteligenti, aceste creaturi oribile sunt peste tot, indiferent de sector sau cartier.


Mitul statiei de metrou Drumul Taberei


Multe natiuni sau popoare au mituri despre varcolaci, despre civilizatii antice si asa mai departe. Asa ca automat si Bucurestiul trebuia sa aiba mitul lui .

Si acela este Statia de Metrou Drumul Taberei, care se construieste inca de pe vremea lui Basescu, adica de peste un deceniu .

Aceasta statie de metrou ar trebui sa ne ajute sa ajungem din Militari in Dr Taberei in doar cateva minute, desi linia 41 a lui nenea Ceasca rezolvase problema asta acum vreo 50 de ani, iar in momentul de fata ne ajuta sa prindem acel ultim motiv de a pleca dracu din tara . Nimeni nu stie cum, nimeni nu stie de ce, dar pur si simplu nu se poate face . Pana acum mi-au murit vreo 4-5 prieteni si vreo 3 rude . Sper ca din neamul meu sa apuc macar eu sa vad inaugurarea, dar sunt sceptic.


Masinile sunt obligatorii daca vrei sa respiri aer curat


Desi suna paradoxal, asa e. Pentru aer curat(cat de cat) trebuie sa dai drumul la aerul conditionat. Si cum tramvaiele si autobuzele nu prea detin aer conditionat sau daca detin, angajatii primesc ordine sa faca economie, trebuie deci sa iti iei masina .

Si sunt masini tata...multe !

De la masini de 200 de euro construite in ‘89 pana la masini de 70000 de euro, gasesti in Bucuresti orice model de masina vrei . Desi preferat este Loganul pentru familisti, Renault pentru oamenii care muncesc si Opel sau Volkswagen pentru muritorii de rand, toti bulangii viseaza la un Ursulet sau o Pisicuta.

Niste masini absolut oribile, daca ma intrebi pe mine, vechi de minim 20 de ani si care lasa o dara de fum mai vizibila decat dara de sperma pe care o lasa Bianca Dragusanu cand pleaca din Loft .

99% din posesorii unor astfel de masini ( URS/PISI) au pana in 25 de ani, sunt convinsi ca au intrat intr-un grup exclusivist si deseori formeaza grupuri pe facebook in care isi dau sfaturi si recomandari cu privire la ce sa ii mai faca unei masini care putea fi considerata drept cazan inca de acum 10 ani, ca sa se auda mai bine ( mai tare) sau sa arate mai “sport”.

Bineinteles ca multi isi imbrobodesc masina cu abtipilduri de genul “ SPORT, RACING, BMW CLUB, KILLER” si asa mai departe, dar ei chiar se considera speciali si e bine sa fie lasati in pace sa isi faca damblaua si sa te rogi in fiecare vineri ca in weekend sa faca macar unul sau doi posesori de URS/PISI accident si sa moara, dar asta ramane doar o dorinta sincera .


Politicienii care conduc Bucurestiul sunt niste cretini


Am avut in ultimii 30 de ani parte de conducatori unul si unul in Bucuresti. De la Vanghelie, Piedone,Basescu, Mutu si alti cimpanzei pana la proasta familiei Firea sau femeia care inghite sarme.

Acesti conducatori nu au avut nici o treaba cu realitatea din Bucuresti, mai ales ca multi din cei care conduceau Bucurestiul sau un sector din el NU LOCUIAU ACOLO .

Asa au aparut proiecte care nu aveau nici o legatura cu logica, cum ar fi razboiul lui Basescu cu maidanezii, WC-uri de 12 000 de euro, borduri supraetajate, parcuri deschise pentru a fi inchise si festivaluri sau targuri desfasurate in zone in care oamenii mai aveau putin si isi luau viata din cauza conditiilor de trai .

Bineinteles ca toate proiectele erau date unor companii care fie aveau legatura cu sau erau ale primarilor acelor vremuri si se cautau modalitati de a face bani cat mai multi, dar parca ...totusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Candidati puricati (Primaria Sectorului 1)

  D upa articolul "Atentie,se voteaza!", in care am precizat cat este de important sa stii cu cine votezi si daca merita sa votezi...