miercuri, 3 iunie 2020

Rasismul,Homofobia si Misoginismul ( Sfanta Treime A lumii moderne )

Lumea moderna poate fi definita de un singur proverb: “Cand te frigi cu ciorba sufli si in iaurt”

Asta pentru ca umanitatea s-a fript de atatea ori cand a spus ce crede cu adevarat incat a ajuns sa se minta ca tot cea ce o caracterizeaza este acceptarea si iubirea, dar nu e asa .

Cel mai sincer sentiment ramane ura si cea mai spurcata parte omului ramane gura.

Rasismul, homofobia si misoginismul sunt doar niste cuvinte ce ar vrea sa defineasca rautatea noastra caracteristica fata de semenii nostri care sunt putin diferiti .

Desi istoria se prezinta ca fiind nobila si plina de etica si romantism nu e chiar asa, vremurile trecute erau vremuri jegoase. Parisul, Londra, Viena nu erau doar cultura si arta, mare parte din viata muritorilor de rand ( populime cum i-am spune azi) se invartea in jurul jegului, a bolilor,a urei si mai ales a limitarii culturale.

Sa nu uitam ca in trecut mai mult de 90% din populatie era analfabeta si nu functional cum e Dancila. Oamenii nu stiau sa scrie, sa citeasca si astfel capacitatea lor de a intelege diferitul era mult limitata, de aceea aveam femei care erau tratate de isterie cu tot felul de dispozitive prin care le drena “sangele rau” sau care erau acuzate de vrajitorie doar pentru ca aveau succes in anumite domenii.

La fel si homosexualitatea, desi ea exista de la inceputul timpului era tratata tot ca ceva demonic . De populime bineinteles, caci nobilimea o practica cu succes prin colturile intunecate ale conacelor si palatelor, dar populimea nu stia ce e aia, asa ca in mod cert nu venea de la Dumnezeu si trebuia eradicata.

Despre rasism, asta e putin mai recent, cam de cand au aparut sclavii negri care munceau pentru stapani cam cum muncesc acum studentii pentru corporatii in Romania.

Dupa eliberarea sclavilor de catre Abraham Lincoln si ceilalti, rasismul a inceput sa fie judecat ca fiind un lucru rau, dar nu chiar asa de rau. Apoi au venit nazistii si rasismul a devenit diabolic, asta si pentru ca rasismul nazist se focusa mai mult pe evrei care erau piatra de temelie in Lumea Noua si in cam tot ce tinea de afaceri la scara globala. Asa s-au manipulat oamenii sa creada ca atunci cand vine vorba de rasism, nici macar in glume nu era acceptat ( asta desi, in Lumea Noua era practicat cu succes impotriva negrilor).

Apoi a venit “emanciparea” femeii si poponarii care si-au scos pulile din gura ca sa isi poate striga of-ul .

De aici a pornit totul…

Tot ce inseamna libera gandire si opinie sincera a devenit tabu. Femeile, vazand ca lumea se schimba au inceput sa ceara drepturi egale cu ale barbatilor din punct de vedere financiar, moral si profesional, homalaii au inceput sa ceara dreptul la casatorie, la adoptie si asa mai departe si totul a degenerat in ceea ce vedem ca se intampla azi.

Nu sunt rasist, homofob sau misogin, de fapt ma consider chiar pro, pentru ca in opinia mea cea mai mare discriminare este sa te porti cu manusi cu cineva doar pentru ca este diferit .

Eu daca as fi poponar si oamenii s-ar uita la mine cu drag si ar spune “Vai ce dragut” m-as simti discriminat pentru ca e clar ca nu e nimic dragut in faptul ca de cateva ori pe saptamana imi bag cate un dildo de 40 cm in gaoaza, sau femeie daca as fi mi-ar placea ca un barbat sa se ofere sa ma ajute sau sa imi ofere locul ( in trecut astea erau semne de buna purtare, acum sunt fapte misogine) si chiar negru daca as fi m-ar deranja ca oamenii sa se uite la mine si sa se balbaie cand vor sa faca o gluma pentru ca trebuie mai intai modificata in asa fel incat sa nu ma jigneasca pe mine sau rasa mea.

In primul rand, nu exista rasa si daca ar exista nu are nici o importanta pentru ca asa cum sunt albi, hispanici,negri sau asiatici, asa exista si caini pechinezi, ciobanesti, pitbulli etc. Nu vezi ca un pitbull trateaza un ciobanesc diferit sau se poarta cu manusi cu el doar pentru ca e din alta rasa, se joaca daca se inteleg sau se bat daca nu .Simplu!

La noi nu e asa …

Daca inainte lucrurile erau nasoale pentru minoritati, femei si bulangi, acum sunt nasoale pentru majoritate. Nu poti sa spui nimic de nimeni, nu poti sa judeci si daca persoana pe care o judeci mai e si “din alta rasa” sau are “o alta orientare sexuala” e vai si amar .

Spre exemplu, un cuvant care e cu noi de sute de ani a fost interzis sau pus sub cheie, mai degraba, anul trecut pentru ca vezi domne era discriminator.Vorbim aici de cuvantul “tigan”, un cuvant simplu care nu jigneste, care nu face nici o referire rasista cum e “cioara” sau “nigger”, dar care se pare ca ii deranjeaza pe progresisti pana la sange .

De asemenea sa ii spui unui homosexual “bulangiu” sau “poponar” e capat de lume, asta desi cuvintele exista de cand lumea si pamantul.

De ce ?

Pentru ca deranjeaza progresistii, dar in cazul asta si pentru ca cei care isi parcheaza pula in cur sau care ling covorul ( depinde de caz ) se simt jigniti .

La fel stau lucrurile si cu femeile, care dupa ce au primit dreptul la job, dreptul la cariera si practic sunt mai mult decat egale cu barbatii, ele inca se considera neindreptatite din diverse motive .

O femeie daca isi inseala barbatul e pentru ca barbatul nu e in stare sa ii ofere afectiunea si atentia de care are nevoie dansa, dar un barbat care inseala e un jegos mizerabil . Suna a discriminare, dar daca te mananca in zona maro sa comentezi ca barbat...vai si amar de tine .

Dar, hai sa dau cel mai elocvent exemplu :

In Romanica noastra iubita, in urma cu cateva luni un omulet simplu din popor a fost ucis in bataie de niste porci cu functie ( jandarmi) . Nimeni nu a marait, nimeni nu a spus nimic, nu s-a mediatizat cazul si nici nu au fost proteste .

In SUA, un barbat de culoare este ucis de niste animale cu functie( politisti in cazul asta) si toata lumea o ia razna . Proteste, anarhie in SUA, articole in media , oamenii maraie pe Facebook si oamenii publici dau tot felul de declaratii care mai de care mai solidare, mai emotionante si asa mai departe .

De ce ?

Pentru ca era negru si au inceput toti sa urle peste tot “Black Lives Matter”, dar oare “Other lives don’t matter “ ?

Si al nostru a fost ucis, dar era in primul rand romanache, deci nu prea conta din start si era si alb, probabil daca era de alta etnie sau rasa, aveam un mare scandal mediatic, nu social, pentru ca stim cu totii ca romanii nu sunt solidari nici cu parintii lor daramite cu strainii .

Am ajuns intr-o situatie in care doar pentru anumiti cetateni se tine cont de drepturi pentru ca daca nu angajezi un tigan o sa spuna “ Daaa, nu ma angajezi pentru ca sunt tigan “, la fel si la femei si la bulangii.

Avem acum femei care lucreaza in depozite si care prin natura lor nu pot face munca fizica pe care o face un barbat, insa vor aceiasi remuneratie . Pai tati, daca tu cari 10 kilograme de marfa intr-o zi si un barbat cara 50kg automat voi plati eficienta ca doar suntem in Capitalism . Bineinteles ca nici nu incape discutia de vreun punct de vedere pentru ca daca il ai esti automat marginalizat si jignit in toate felurile .Iti pierzi nevasta, prieteni, tot ! Ca nimeni nu vrea sa cunoasca un misogin .

In momentul de fata Barbatul Alb si Heterosexual este cel mai discriminat om de pe fata pamantului .

El trebuie sa taca, sa trateze cu manusi pe oricine, sa nu aiba pareri sau opinii si cel mai important sa nu dea dracu sa maraie daca nu ii convine, pentru ca vine Femeia Neagra Lesbiana si ii spune sa se duca dracu de tiran, de nazist sau ce dracu ii mai spune .

Acum nu putem face multe, pentru ca nimeni nu sustine egalitatea in adevaratul sens al cuvantului, toti sunt alerti sa nu cumva sa jigneasca, sa discrimineze, iar cei care o sustin sunt considerati fie cum am spus mai sus, fie oameni fara personalitate.

In lumea moderna nu poti fi nepasator, sa te doara in pula de toti si toate pentru ca sunt doar doua tipuri mari si late :

1 Rasistii, Misoginii, Homofobii ( aici din pacate intra si oamenii care militeaza pentru egalitatea totala si pentru dreptul la opinie)

2 Progresistii moderni ( aici ii avem pe aia care se uita cu drag cum se ling in gura barbat cu barbat, care trateaza femeia ca pe o zeitate si care daca vede un tigan se fereste sa ii spuna tigan si ii spune “RROM”. Personal as prefera sa mi se spuna tigan si nu o denumire de bautura scrisa de un bolnav de Parkinson ) .

Daca o sa ne revenim la realitate si o sa intelegem egalitatea in adevaratul ei sens, nu stiu, dar cert este ca in momentul de fata egalitatea este inexistenta .

Nu conteaza ca esti negru. Poponar, femeie, tigan, alb, barbat sau heterosexual, daca deranjezi prin caracterul tau trebuie sa iti primesti pedeapsa sociala .

Daca esti femeie nu inseamna ca ma poti trata ca pe un porc doar pentru ca sunt barbat, daca esti homosexual nu inseamna ca trebuie sa vi si sa imi arunci faptul asta in fata cum isi dau drumul prietenii tai pe fata ta si daca esti negru,tigan etc nu inseamna ca sunt obligat sa te angajez sau sa te scuz daca faci ceva gresit.


O sa inchei cu o gluma care m-a lipsit de cativa prieteni :

Esti femeie si ai fost casatorita de 4 ori si toti sotii tai te-au batut ?

Cineva nu stie ca trebuie sa mai taca dracu din gura din cand in cand .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Candidati puricati (Primaria Sectorului 1)

  D upa articolul "Atentie,se voteaza!", in care am precizat cat este de important sa stii cu cine votezi si daca merita sa votezi...