luni, 22 iunie 2020

Povestea lui Gicu Bulangiul ( de ce nu e bine sa te droghezi)

A fost odata ca niciodata un bulangiu pe nume Gigu.

Gicu era un bulangiu exemplar: ii placeau hainele de firma, asortate dupa culoare, model si brand, ii placeau serile de iesit la barfa cu alti bulangii, dar si cu fetele, ii placea muzica electronica, dar cel mai mult si cel mai mult ii placea sa suga, o data la doua seri, cate o pula prin Centrul Vechi .

Gicu nu avea foarte multi prieteni pentru ca el considera ca prietenii lui din copilarie erau invidiosi pe curajul lui de a se declara bulangiu si pe stilul lui compatibil cu standardele foarte riguroase ale Danei Budeanu.

Intr-o zi, mergand singur prin Bucuresti ( sau Bucale, cum ii place lui sa spuna), a intalnit o fata.

Fata era foarte frumoasa, cu ochii de un albastru blue waffle si un chip atat de luminos incat daca te uitai la ea abea observai ca are acarda sparta dintr-o relatie anterioara .

Gigu nu era interesat de fata pentru ca dupa cum stiti lui ii placeau baietii si fetele erau pentru el doar niste rivale, insa fata era interesata de Gigu asa ca l-a abordat .

-Buna, numele meu este Liliana si sunt noua in Bucuresti. Am venit aici cu facultatea si nu prea cunosc pe nimeni . Ai idee de unde pot sa fac rost de niste legale ?

Gicu era frapat, pentru ca nimeni nu a mai fost asa direct cu el vreodata . El nu consuma droguri pentru ca era de parere ca ii strica tenul, insa stia pe cineva de la o orgie care putea sa faca rost de droguri.

Se uita la ea mirat si intr-un final s-a decis sa o ajute.

- Buna Liliana, numele meu este Gicu. Am un prieten care te poate ajuta, insa este destul de departe de aici . Vrei sa vi cu mine ?

Liliana era in sevraj, in asa hal incat daca i-ar fi spus Bin Landen sa se intalneasca in Turnurile Gemene pe 11 septembrie 2001, ea s-ar fi dus fara nici o retinere .

- Sigur ca vin . Nu-i nici o problema. Unde trebuie sa ajungem ?

- In Ferentari…

Liliana fu de acord si se suira impreuna intr-un tramvai trecut prin viata si plecara spre Ferentari.

Gigu era surprins de frumusetea ei :

-” Cum poate sa arate asa chiar daca baga in dansa droguri pe care unii oameni le folosesc sa omoare gandacii?”

se gandea el…

Intre timp au inceput sa faca conversatie:

- De unde esti tu Liliana, mai exact ?

- Videle, dar m-am nascut in Spania .

- Super cool fata . Deci ai cetatenie spaniola ?

- Si.hihihi

Dar tu esti bulangiu ca vorbesti cam ciudat ?

Atunci Gigu, asa curajos cum era el s-a ridicat in mijlocul tramvaiului si a strigat tinand pumnul drept in sus.

- Da, sunt homosexual si sunt mandru de asta . Iubirea nu are gen si nici limite !

- Am inteles… Nu de alta, dar ma gandeam ca poate vrei sa te simti si tu bine dupa ce plecam de la baiatul asta ( aici e vorba de dealer, pentru ca toti dealerii sunt baieti… de fapt toti infractorii sunt de sex masculin) .

- Yach, nu.

- Nici o muie nu vrei ? Nu iti cer nimic.

- Pufulet, eu primesc, nu dau . Si oricum, nu imi plac femeile, ti-am spus.

-Am inteles….

Dupa vreo 2 ore de mers cu tramvaiul au ajuns in sfarsit in Ferentari. Pentru ca era vara toti riveranii erau afara la o tabla, la un tenis, la o folie .

Copii se jucau barbut pe bordura, cateii se jucau joviali cu sobolanii care se pregateau de zor de campionatul local de lupte libere cu pisici, iar pasarile ciripeau tot felul de hituri .

Era atat de galagie ca abea daca auzeai vagaboatele care erau batute de pesti precum covoarele.

-Hei, arata ca Videle aici !

Uite, si un magazin de cutite de vanatoare si un Profi. La fel ca la mine .

Intre timp a ajuns dealerul si dupa ce s-au prezentat fiecare si si-au spus cantitati si preturi, eroii nostri au plecat fericiti spre locul unde se baga cele mai multe droguri de mare risc: Zona Unirii.

- Vrei si tu ?

- Nu, eu nu ma droghez pentru ca imi afecteaza tenul si Dumnezeu mi-e martor ca tenul pentru mine este sfant . D’aia cand mai sug cate ceva , in general totul se termina pe fata mea .

-Am inteles. Dar sa stii ca legalele nu iti afecteaza tenul pentru ca sunt chimicale si astea,din contra, iti pot dizolva punctele negre. De ce crezi ca se numeste PURE by Magic ?

-Serios ?! Atunci, fa-mi si mie una mica sa nu te refuz . Pana la urma YOLO !

Liliana si-a facut pentru ea 13 unitati pentru ca era la post negru de vreo 3 zile si dorul o macinase teribil pana atunci, iar apoi i-a facut si lui Gigu vreo 5-6 unitati .

-Maaa e fabulos ! Zise Gigu privind fix spre Liliana care spumega precum un armasar in calduri.

-Lili esti bine ? Lili !!!

Dar Lili era deja plecata la Doamne-Doamne, iar ochii ei, candva de un albastru blue waffle, devenisera albiciosi precum tratamentul lui Gicu pentru ten .

Pentru ca era High, Gigu nu a bagat de seama ca Liliana nu e bine deloc si chiar a crezut ca era suparata pe el sau ceva de genul .

- Am facut ceva gresit? Nu inteleg de ce trebuie sa fi atat de rece… dar Liliana se racise definitv si spumele din gura ei deja facusera coaja de la vant …

Asa ca Gicu a plecat indignat, sa faca shopping .

Era super tare. Parca totul era mai luminos in jurul lui, parca toti erau prietenii lui si daca inainte se gandea sa se duca sa manance ceva, acum nu mai avea pofta de mancare deloc si nu voia decat apa.

Se gandea el, ca asta ar fi cea mai cool si fun cura de slabire si ca ar trebui, macar doua saptamani, sa tina cura asta .

Zis si facut!

Doua saptamani Gicu a bagat legale in el fara mila. Bani avea, dealer avea si cel mai important , hainele care ii erau stramte inainte acum ii veneau manusa.

Dupa doua saptamani Gicu arata ca un Logan din 2005.

Era cocosat precum videochatistele la pensionare si avea mai multe bube pe fata chiar si decat un adolescent care a crescut vis-a-vis de Cernobal.

Oamenii incepeau sa se ingrijoreze … Gicu nu mai era asa energic, iar daca sugea vreun covridog cu branza, o facea doar contra cost .

Gicu ajunsese rau…

Intr-o zi, in timp ce isi storcea un cos in fata unui BMW ursulet cu geanuri infoliate negru, Gicu al nostru se intalneste cu Mitus.

Mitus era un prieten din liceu a lui Gicu, pe care el il iubise in secret 4 ani de zile, insa niciodata nu a avut curajul sa ii spuna .

- Gicu ? Tu esti ?

Gicu se intoarce cu o privire de genul Daniela Gyorfi :

-Da, eu sunt.

-Mitus !!!

-Ce faci ? Cum mai esti ?

- Eu sunt bine, dar tu vad ca nu esti chiar asa de bine … Ce ai patit ?

- Aaaa nimic, sunt super. Ma plimbam pe aici sa mai treaca timpul ca deseara ma duc la Belito, in Centrul Vechi .

- Am inteles. Ai slabit mult . Sigur nu ai patit nimic ? Intreaba Mitus ingrijorat.

- Nu am patit nimic, ce nu intelegi ?! Sunt doar putin obosit si poate de aia arat asa, dar in rest sunt bine .

Pentru ca era luat frumos, Gicu si-a zis ca trebuie sa il intrebe o data pentru totdeauna :

- Auzi mai Mitus? Tu stii ca eu sunt homosexual nu ? Si isi ridica pumnul drept sus in semn de curaj…

-Da, am auzit, dar ce legatura are asta cu mine ? Intreaba Mitus putin siderat .

- Pai… mie mi-a placut de tine din liceu, chiar am fost indragostit de tine si ma gandeam … Nu vrei sa iti fac o muie ?

Mitus, auzind asta, ii sare in brate lui Gicu si ii spune :

-Daaaa ! Si mie imi placea mult de tine, dar mi-era rusine sa iti recunosc . Credeam ca placi pe altcineva …

- Nuuu! Eu pe tine te voiam siiii te vreau in continuare ….

Asa ca au cazut de comun acord ca un moment atat de romantic nu se poate sfarsi decat intr-un WC public si, deci, au plecat sa caute un depozit de cacat unde sa isi poata trece in revista o noua cucerire pentru gura lui .

Dupa ce au terminat … Ma rog , dupa ce a terminat Mitus , ca Gicu nu mai termina de vre-o saptamana din cauza curei de slabire.

Dupa ce actul romantic a luat sfarsit Mitus i-a propus lu Gicu sa se duca la el acasa sa faca un dus, poate o noua runda de supt si sa mearga amandoi in Belito in seara respectiva .

Zis si facut !
Insa Gicu nu stia ca Mitus era un criminal de bulangi care exact in ziua aia isi cauta o noua victima pe care sa o faca fleica de bulan. Asta pentru ca Mitus era si canibal pe langa criminal . Practic era un criminal care facea curatenie dupa ce termina .

Asa ca au plecat, joviali, spre casa lui Mitus . ..

Pe drum, Gicu si-a mai facut vreo 12 unitati ( era deja profesionist ) astfel incat sa dea randament la bulangereala .

Ajunsi acasa, Gicu se descalta si se duce sa isi puna niste apa.

Mitus, intre timp, isi pregatise satarul pe care il numise de ceva timp Benga pentru ca atunci cand era cu el in mana zici ca era nebun . Il asezase sub pat, acoperit de tricoul lui pentru a nu fi vazut de Gicu.

Gicu intra in camera, unde Mitus il astepta entuziast cu lubrifiantul . Se dezbraca si incep sa se iubeasca in gura, in cur, intre brat si ante-brat , peste tot .

La un moment dat Mitus ii spune lui Gicu:

- Cocosel, nu vrei sa stai in patru labe, legat la ochi si eu sa vin la tine ca si cum te-am rapit si sa te “violez” ?

Gicu, fiind un fan al perversiunilor, a fost imediat de acord cu propunerea lui Mitus si cat ai zice decapitare si-a luat pozitia .

Mitus atunci l-a scos pe Benga si i-a oferit lui Gicu un punct de vedere asupra propriei siluete cum nu a mai avut niciodata .

Dupa ce l-a transat, pentru ca era in aproprierea Pastelui, a decis sa faca putin drob si sarmalute din maruntaiele lui si din pulpe, iar restul a pastrat sa duca la restaurantul lui cu specific oriental din Centrul Vechi .( Mitus avea un restaurant pe care i-l cumparase tac-su ca si cadou pentru ca a reusit sa isi scrie numele pe foaia de la Bac . El era singur la parinti si parintii lui fiind foarte bogati il rasplateau pentru orice, asta si pentru ca Mitus nu era cel mai luminat dintre pamanteni si mai ales pentru ca Mitus asculta Trap si, deci, trebuia sa aiba bani multi pentru a putea merita sa asculte arta moderna creata de Jador si Alex Velea ) .


Drobul i-a iesit destul de bun, la fel si sarmalele, iar restul era o carne foarte frageda, mai ales ca Gicu se ocupase personal sa se fragezeasca de ceva timp folosit diverse condimente Powered by Magic .


Intr-un final Gicu, acest bulangiu prin excelenta care isi considera trupul templu inchinat pulii , si-a pierdut capul ( si la propriu si la figurat ) din cauza drogurilor .


Si totul a pornit de la o tanara studenta la Spiru Haret , din Videle .


Morala “ e mai multe” :

1 Tot ce e rau pleaca de la femei si daca mai sunt si din Videle sunt sanse mari sa fie rau de tot .

2 Drogurile nu sunt bune daca le iei fara cap pentru ca poti sa ajungi si rece si cu bostanul la 1 metru de corp .

3 Iubeste-ti corpul asa cum e,nu incerca sa slabesti prin tot felul de metode empirice.

4 Daca tot vrei sa te droghezi fa-o cu ceva bun. Acum, tot iadul rade de Gicu pentru ca baga legale .

( Gicu a ajuns in iad, chiar daca a fost ucis, pentru ca era homosexual si Dumnezeu uraste homosexualii )

5 Daca esti bulangiu,nu inseamna ca trebuie sa militezi pentru bulangereala cu fiecare ocazie .Unii oameni cauta militanti ca tine pentru diverse feluri de mancare sau forme de calcul ( fractii, scaderi, impartiri ) .



O zi buna sa aveti toti ! In afara de Gicu pentru ca el dupa ce s-a ars o viata in cur acum se arde o eternitate in smoala . Liliana e in rai se joaca GTA V online cu Hitler . ( Hitler e si el in rai pentru ca daca stai sa analizezi, ideologia lui nu e foarte departe de cea Crestina) .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Candidati puricati (Primaria Sectorului 1)

  D upa articolul "Atentie,se voteaza!", in care am precizat cat este de important sa stii cu cine votezi si daca merita sa votezi...